Min valborgsmässoafton



Ja den har spenderats mestadels på jobbet men när jag precis hade intagit mitt kvällsmål så började det smälla i stan, över centralstationen så då ruschade jag ut på balkongen med min nya kamera i högsta högg. Jag har ju liksom inte haft så mycket att ta kort på.

Nu sitter jag halvt om halvt och tittar på debatt på svt. Det har varit lite tillbakablickar på gamla och väldigt gamla program. En snutt som fångade mitt intresse extra mycket var en debatt om lagförslaget på att förbjuda barnaga. Tror programmet var från 1979.
Tänk att det är så nytt, den där lagen alltså och vad annorlunda (hittar inga ord) att se människor som verkligen tyckte det var en bra idé att slå barn ur uppfostringssynpunkt. Jag förstår inte riktigt hur man tänker då.
Antagligen så har de personerna själva blivit slagna av sina föräldrar som barn, för våld föder ju våld. Men undra om de tyckte det var så bildande och diciplingivande. Det är enbart en ond cirkel.

Det var min valborgsmässoafton och grattis på födelsedagen Ers Majestät Kungen!

Sommar



Imorse hörde jag att det är sommar nu, i södra Sverige. Tydligen så är definitionen så att om det är en medeltemperatur på över 10 grader i fem dagar så har man gått över till sommar.
Tyckte det gick lite väl fort där. Man vill ju hinna njuta av våren också. Men men, nu gällde det ju södra Sverige bara tror jag.

Torrt

Tjolahopp på alla!
Idag har jag inte hunnit med många knop. Men nu blir det städning och senare ska jag iväg och handla mat  för att sedan stoppa i mitt gapande kylskåp.
Jag älskar verkligen att strosa runt i välsorterade matbutiker och handla massa gott och spännande.


bild: www.dn.se

Annars är det bloggtorka här. Tror det beror på att jag väntar otåligt på min kamera som jag vill brja använda för att ta bilder hit till bloggen. Men jag har inte fått något mail om att den är skickad ännu. Borde jag inte ha fått det nu om jag beställde i måndags?

Väntande

Igår var det lite shopping på marieberg. Köpte bl.a en trench på Cubus. Den är kortare i modellen vilket passar mig bättre eftersom jag är dvärg.
Jag köpte även en kudde till min jädrans pall. Den passade ju såklart inte så jag var och lämnade tillbaka den. Pallen är fortfarande naken men den får skylla sig själv om den inte har standardmått. Tänkte att jag skulle ha strosat runt på stan nu innan jobbet men jag hade glömt plånboken här hemma på skrivbordet och då är det ju inget roligt. Men gissa vad den gjorde på skrivbordet? Jo precis! Jag är med kamera!

Helgen i bilder


Barhäng i fredags på njuta. Bilden skildrar Nicklas intag.


lek och bus i karlslundsskogen


Glennie gura alias starke Adolf


sotnisse


mys och fruktstund på grillplatsen


gårdagen avslutades med Maria och Nicklas, två filmer och en massa smarrigt att stoppa i magen.


korvgrillning i skogen!

0-697d11dffc701ebcda39f6104440a01c.png

korvgrillning i skogen!


Frulle i solen



Imorse åt vi fruktost för första gången på balkongen. Helt underbart ute idag!
Jag har till och med kunnat sitta med bikini och tankat lite energi som gick förlorad igår kväll och inatt.
Blev barhäng som jag sa på njuta och efter det en falafelrulle här hemma i soffan. Drällvänlig är jag allt =).
Om en liten stund tar vi cyklarna och möter upp mamma, Leo och Glenn för att åka till karlslund för korvgrillning. Wünderfull säger jag bara.

the circle of trust

1abee1f4d1c6a7e68aac960d700aa542.png

the circle of trust


Evig frost

Här har det nu städats och fejats. Framför allt köket får sig en genomkörare. Välbehövligt.
Men ett tips till alla som är lika intelligenta som jag! Stäng av frysen om ni ska frosta av den!
Jag satt här å väntade o väntade på att det skulle börja droppa vatten tills jag kom på att Frysen är ju på för bövelen!

Helg

Potatisarna i grytan, fiskpinnarna i pannan, tvätten sorterad och Nicklas på väg (snart).
Slutade ett idag och ska spendera eftermiddagen åt att tvätta. Senare blir det barhäng och invigning av helgen.

Angelica bjussade på nya magnum

3ee5333133be34dca00fbfcb3bce905a.png

Angelica bjussade på nya magnum temptation. Den var god men inte så god så att man sveptes omkull. Det är himla gott i solen. Angelica tvättar och jag har trevligt sällskap av sovande Vincent.


Torsdag

Tjolahoppsan!
Nu är jag hemma efter dagens förvärv.
Blev "vanligt" jobb och resten planering. Som jag inte vet riktigt än om det blev bra, det får väl de som ska jobba efter det avgöra.
Snart ska jag iväg och sätta mig på Angelicas gårs och mysa i solen. I helgen ska det tydligen bli ännu varmare, ca. 20 grader. Skönt!
Vad händer hos er?


Hallå från mig. SitteR på vårdce

3b49b7ab977f8fcd50af9614535992d7.png

Hallå från mig. SitteR på vårdcentralen med en liten 95 åring. Hon ska vila innan ett blodtryck och jag är rastlös och hungrig. Men senare blir det möte med tårta.


busungen!

0-23c1c3a29513271b5ad3b187651c367a.png

busungen!


Tisdag

Började min dag med utbildning genom jobbet mellan 8.30 och 12 och nu är jag ledig resten av dagen. Härligt! Synd bara att solen inte förmått sig att titta fram idag för i så fall hade det blivit en glass utomhus ihop med Angelica och Vincent. Men vi får ta och hitta på något annat. Kankse en fika inomhus?
Nu står maten och puttrar på spis och i ugn. Det blir "fisk i ugn" med potatis och broccoli.

Föresten så har jag träningsvärk idag. Måste ha använt gömda muskler igår på lek och buslandet.

Nötter o frön



Härlig hållning när man inte hängt upp spegeln ;).
Nu bär det strax av till lek o buslandet. Ska försöka fånga lite ståhej på min knaggliga mobilkamera.
Men först ska jag äta upp mitt mellanmål som består av naturella jordnötter och pumpafrön.
Ciao!

Kallt

Det var alldeles för kallt för balkongläsning idag. funkade inte ens om jag tog på mig jackan.
Så jag hamnade här istället för att plöja igenom en massa bloggar. Vissa läser jag faktiskt varje dag eftersom det ger mig inspiration och så är det ju så avslappnande att sitta här och sjunka in i cyberspace.
Datanörd? Ja, men inte lika illa som min käreste.


Morning is gone

Missade morgonen idag. Unnade mig sovmorgon vilket jag tyckte att jag var värd.
Ska klura ut vad jag ska äta här snart. glömde mitt smör på jobbet så mackor kan det ju inte bli. Nåt kokar jag väl ihop.

Nu lockar TVn med Våra bästa år och sedan balkongen med sol och senare skojlandet.

Hugs!


Brillz

Ni skulle se mig nu. Ser nog helt galen ut med tanke på att jag sitter här i mörkret med solglasögon framför datorn. Men faktum är att det ska vara bra när man har huvudvärk och det är faktiskt skönt. Det lärde en sköning på jobbet mig och man kan ju inte avfärda utan att testa. Provade även där idag. Skönt måste jag säga och lite roligt.

Har annars gjort ett megapass på jobbet idag. Började 7.30 och slutade 21.30 men känns skönt nu när det är över. Trodde inte jag skulle ta mig igenom dagen där ett tag med det gick galant. Jag slutade tidigare igår och därför gick jag hela dagen idag. Totalt värt det då jag kunde spendera en tid i stadsparken igår eftermiddag med min bok.

I morgon blir det skojlandet (eller var det lek o buslandet?) med syster och Leonardo.

Godnatt ♥

Utskälld =)

Jahapp då har man blivit utskälld på jobbet idag. Jobbigt att jobba med psykpatienter, men smällar man får ta.
Nu steker jag lite hamburgare och funderar på att ta en sväng till stadsparken efter det. Boken får följa med i så fall.


Soligt på jobbet

Sol dag!
Har precis skrubbat rent mitt badkar, inte för att jag tänkte ta mig ett bad. För bada det tycker jag inte om. I alla fall inte i badkar. Jag bli bara svettig, illamående och rastlös.
Men inte mycket skulle gå upp mot att få ligga på en sandstrand vid havet, under solen någonstans.
Istället ska jag snart kila i väg till jobbet och göra min plikt.
Hoppas ingen läser det här före solens nedgång för då betyder det att ni är ute och njuter av våren.


Kritisk hos duktig unge och en ansiktsbehandling

Ikväll har jag suttit och varit allmänt kritisk hemma hos Angelica och hennes kära fästman. Inte kritisk mot dom utan mest mot alla på TV. Ibland är jag värre än värst när det kommer till att kritisera personer på TV, det är väl något sorts behov jag har.
Minns när jag bodde hemma och jag och Sandra ofta satt framför TVn och kritiserade. Kanske var det det enda i hade gemensamt där en period (förutom samma mamma). Eller vad säger du syster?
Det var i alla fall super duper slappt och mysigt hos Angelica och compani.
Vincent var jätte duktig och kan faktiskt gå ett par steg nu, helt sjukt vad duktig den där lille raringen är. Han somnade dock tidigt så vi hann inte hänga så mycket.
Jag tror han gjorde så för att han var besviken på att han inte fick någon påskpresent av mig. Närå, skämt åsido.

Nu ikväll när jag kom hem hade jag lite vardagslyx och gjorde en liten ansiktsbehandling här hemma.
Så här gjorde jag:
♥ Började med att ta bort ögonsminket med remover
♥ sedan tvättade jag ansiktet med ansiktsrengöringen
♥ ångade ansiktet ca. 2 minuter
♥ peelade bort döda hudceller och annat smuts
♥ ångade 2 minuter till för att öppna porerna
♥ tömde sedan försigtigt porerna på orenheter
♥ lade en ansiktsmask
♥ använde därefter ansiktsvatten, smörjde in med ögoncreme och slutligen nattcremen.

Så nu ska jag lägga mig för att imorgon vakna upp med ett strålande ansikte. Eller så har det ramlat av....;)


Chapati



Jag vaknade sent i dag också, halv elva ungefär. Jag har någon form av förkylning i kroppen så jag tror det är därför jag behöver så mycket sömn.
Min hunger på morgonen är alltid maximal och frukost ÄR det viktigaste målet, i alla fall för mig. Nu tror jag i och för sig inte att min frukost idag var ultimat på nyttighetsskalan men god var den. Jag gjorde lite stekpannebröd, indiskt chapatibröd. Jätte enkelt och jättegott! Man behöver bara mjöl, vatten, olja och salt.

Om ungefär en timme drar min tvättid igång. Jag försov ju mig igår men idag blir det tvättat och lite senare ska jag iväg och hälsa på Angelica och lille Vincent för det hann jag inte med igår kväll.

Ha en underbar dag!

Kvällen och sjuklig mormor



Nyduschad och fräsch är jag nu. Det var jätte trevligt hos syster och Leonardo var på ett strålande humör.
Fick god mat, en dudrans massa te och snack om allvarliga grejer och mindre allvarliga grejer.
När jag kom innanför dörren ringde min mor för att tala om att mormor var på väg in till sjukhuset igen. Jag har nästan tappat räkningen på hur många gånger hon har vart där senaste tiden. Men kan säkert vara fem gånger på ca. två månader. Det har vart hjärtat som krånglat med infarkter och angina till hitan och ditan men idag hade hon börjat blöda från det "förbjudna" stället. Tycker så himla synd om min lilla mormor, hon måste vara så otroligt orolig, rädd och förtvivlad just nu.
Hon fyller 70 år snart och hade bokat en resa utomlands när allt detta drog igång. Men den har de fått boka om för att sedan säkert boka av (?).
I alla fall tror jag att hon fixar det här dilemmat också. Hon är seg min mormor, och envis! Som in i katten!

sitter med leo vid hans lilla ba

0-415a790d615304535dd13524bfd1520a.png

sitter med leo vid hans lilla barnbord och han har någon maskin som blåser bubblor. Tänk om man hade haft en sån när man var liten. Vilken lycka!


Tick tack

Idag har jag inte gjort ett jota. Skulle ha tvättat idag men jag försov mig så det får bli av imorgon istället.
Nu är jag i alla fall påklädd för att möta (den sena) dagen hemma hos syster och Leonardo. Vet inte vad jag ska göra men det blir väl antagligen lite bus och lite soffhäng.
Kanske hinner jag med att träffa lille gudsonen ikväll också. Han har tydligen tagit sina första steg så det måste ju man försöka få se. Tänk vad fort det går! I sommar blir kotten redan 1 år och då blir det antagligen kalas.
Men om jag får säga vad jag tycker så tycker jag att det är ganska läskigt att tiden går så fort. Jag hinner inte med. det kan tyckas löjligt men i år har jag riktig åldersnoja. Jag fyller redan 24 år och ett år efter det är jag inte längre närmare 20. Hur ska jag hinna med allt jag vill åstakomma.
En livstid äri min mening alldeles för lite och det är ju synd att man inte tror på återfödelse heller. Man får helt enkelt ta till vara på dagarna.
Haha! Låter som att jag är nära döden nu men jag är säker på att någon mer än jag känner så här.


Brunch

Klockan säger lunch och jag har precis kommit igång här hemma. En riktig slapparmorgon. Men det är väl så det ska vara när man är ledig.
Jag har inte ätit något än så jag är verkligen vrålhungrig så jag ska slänga mig ut i köket och laga iordning lite brunch. Sedan får vi se vad som kommer att hända idag.
Nu blir det hamburgare!


53colors



Ville bara tipsa om Nicklas klass hemsida som är grym!
Kan inte förstå hur duktiga dom är. Kolla in och se för er själva.

Män som hatar kvinnor

Filmen ikväll var väldigt bra. Men på grund av att jag är otroligt pedantisk med detaljer så störde jag mig lite när filmen vek sig mot boken. Men annars var det en väldigt bra film. Tack till mamsen som bjussade.
Nu har jag satt igång med flickan som lekte med elden och den ska enligt vissa vara den bästa så det ser jag fram emot. Kanske skulle ta å hoppa i bingen och läsa mi på en gång. Det finns då en ganska stor risk att jag somnar eftersom jag är enormt trött idag. Men det beror väl på helgen som har vart. Har jobbat och ätit om vartannat. Tror aldrig att jag har ätit s mycket godis som jag gjorde i lördags. Jag vaknade vid fem-tiden på söndag morgon och mådde extremt illa. Skärpning där. Jag som inte brukar äta godis så där.

Nu gäller det. Efter att ha läst

0-642b28503a918acfca5b705dbb548452.png

Nu gäller det. Efter att ha läst boken har jag vart otroligt taggad på att se filmen. Så nu sitter jag och mamma och förväntansfullt väntar på att filmen ska rulla igång.


Nu sitter jag och Nicklas i park

39901806bb5d0162c2e753d3b4dee302.png

Nu sitter jag och Nicklas i parken och njuter av solen. Snart bär det av till jobbet. Känns måttligt roligt kan man säga.


Jag är ute i skogen och plockar

2d935d7ff39c5e5a42a0c766fd20cf18.png

Jag är ute i skogen och plockar ris i det underbara vädret. Hittade dessa vackra blommor mitt i skogen. Fina va? Ikväll blir det God påskmiddag hos Nicklas föräldrar. Vad bortskämd man blir så här i högtider. Nu ska jag sitta här en stund och lyssna på skogen. Glad påsk!


Nu har vi ätit en God middag hos

0-343fd6df6ce02a192664943b22a76e2d.png

Nu har vi ätit en God middag hos syster och Leo letade rätt på sitt påskägg och sitter nu på golvet och mumsar godis och dricker te. Tack syster för den goda maten!


Påsken i farstun

ÅÅh idag är jag otroligt seg. Har vart mycket gnäll på mig på sistone. Men ibland är det bara så att man känner sig allmänt ur form.
Idag vaknade jag alldeles försent men drog i väg till mamma vid 12 och vi gick på en promenad. Under promenaden fick jag huvudvärk och mamma mådde inte heller bra så promenaden blev inte så lång.
Mitt "migränte" är slut så jag åkte hem och knaprade ett piller, åt lunch och sov 1.5 timme och nu mår jag bättre.
Ska iväg till jobbet nu och försöka hålla huvudvärken i styr under helgen eftersom jag inte vill anmäla mig sjuk igen.
Känner mot alla odds på mig att påsken kommer blir otroligt mysig och bra med massa god mat och en och annan godisbit.
Så ha en bra kväll ♥

Rostade kikärtor



Ikväll pratade jag med Jos och kom på den briljanta idén att prova på att rosta kikärtor.
Det luktade bränt i hela lägenheten och det poppade och smällde värre än popcorn i ugnen. Inga goda odds trodde jag. Men hade fel. Det blev faktiskt väldigt smarrigt. Så jag bröt den ofrivilliga ovanan att alltid hamna framför "du är vad du äter" med cheezballz eller dylikt.

Kärlek



Idag har jag tänkt mycket på en sak. Hur viktigt det är att man tar vara på varandra och kärleken. Speciellt i ett förhållande. Man får inte glömma bort varandra i vardagens alla måsten och borden. Tror det händer många allt för ofta.
Självklar hamnar alla par mer eller mindre i någon form av kris men de som vet att de har något värt att kämpa för. De gör det. De som inte gör det har tyvärr kört för långt ned i den negativa spiralen som jag tycker mig se hos allt för många.
Idag på jobbet träffade jag en arbetskamrat som var nyss hemkommen från Thailand där hon och hennes man haft en liten ceremoni på stranden där de hade förnyat sina äktenskapslöften. Innan de åkte hade de dessutom smält ner deras vigeslringar sedan innan och designat två nya ringar som de böt där på stranden. Det var så fint och romantiskt när hon berättade det att jag blev rörd.
Det är så skönt att se att man kan vara lycklig hela livet med samma partner och dessutom hålla kärleken vid liv.
De jag träffar på som har en partner de fortfarande är kära i och älskar högt, de lyser det lite extra om.
Jag vill få ha det som dem även i framtiden ♥

Ångkokt lax

Måste bara berätta om min lunch jag nyss ätit upp. Jag gjorde ångkokt lax för första gången och det blev himmelskt bra. Hade citron och örter i vattnet som skulle ångkokat laxen som jag bara hade gnott in med salt innan. Till det hade jag kokt potatis och kall pepparotsås.
Inte sista gången jag åt det kan jag säga!
Ångkokt mat behåller näringsämnen bättre än om man kokar eller steker den föresten.

Kick off för glassäsongen




Idag var jag uppe nästan samtidigt som tuppen. Närmare bestämt 8.30.
Gjorde mig redo för en tidig sammanstrålning med Eva-Liisa som är i stan på påsklov.
Båda invigde glassäsongen, jag med ben & jerrys kakglass som var en 7 av 10 på skalan och Eva-Liisa med en klassiker, 88an!
Det var otroligt trevligt att sitta där framför slottet i vårsolen och prata och mumsa glass. Dock ett stort minus för alla dumma fåglar som ska envisas med att cirkla över våra huvuden. Det gör en lite nervös må jag säga.
En helt klart skön början på dagen och eftersom jag ska jobba ikväll kommer jag ha massvis med energi och kommer vara på avsevärt mycket bättre humör än om jag sovit länge och spenderat hela förmiddagen hemma.

Godis



Hittade en vit och onyttig blockchoklad i kylskåpet så jag slängde ihop lite godis nu till kvällen. Var så enormt sugen på någonting och jag brukar inte vika mig för sådana där frestelser utan brukar ta sådant som jag normalt tycker bättre om och som är nyttigare. Är ju egentligen inte så förtjust i saker med så högt sockerinnehåll. Men så är jag inte som vanligt idag heller. Har inte blivit av med den där känslan jag haft hela dagen. Litar på att morgondagen blir en underbart glad och solig dag.
Hade föresten i lite jordnötter och kokos och sedan lite sött strössel ovanpå.
Nu blir det TV här.
Ha det underbart ♥

Ur form



Idag är solen tillbaka och trots det känner jag mig lite nere, yr, trött och jag känner mig allmänt ur form.
Men sådana dagar får man räkna med att de kommer upp då och då.
Tvättar idag annars och tog mig en liten cykeltur förut så att jag skulle få lite frisk luft.
Nu ska jag försöka höja upp hakorna genom att försvinna in i cyberspace med en kopp mate-te.
God dag!

Sena bilder från Thailand


Vacker vy på en något stillsammare Bangkok trafik.


Första hotellet var på koh phangan. Bungalow på stranden och sådan utsikt
från restaurangen. Lovley!


Standard på stranden.


Vi hittade en lian som vi hade mycket roligt med.


En fasansfullt snabb flakbilstur hem. "Hunden har vinden i håret". Tjerna hade
nog aldrig haft roligare.


Buckets - En del av Thailand.


Phranang cave.


Första snorklingspasset i mitt liv. Svårt i början men piece of cake när man
lärt sig.


Kände mig nog coolare än jag såg ut.


Jag och Mowgli spelar "fyra i rad". Om ni kollar noga kan ni se att jag vinner
när det blir min tur.


Upp för berget...Checka magväskan!


Svettig, oljig och med dålig hållning på koh phi phi.


I väntan på maten tog jag och gungan en sväng utanför hippies bar.

nu har man avnjutit en hälleflun

5ddd0d7a3eb9bf64129bedb6f469b451.png

nu har man avnjutit en hälleflundra på wongs och nu drar vi oss vill harrys för ett glas vin. Ha en trevlig kväll!


läppbalsam och remover



Det här det läppbalsam från crabtree and evelyn som jag beställde från softskin.
Jag har inte hunnit använda det mer än att jag provade det igår. Det är lite löst i konsistensen. Men hellre det än de där tjocka och klibbiga. För klibbigt är det verkligen inte. Det har en doft/smak av mint och det "tinglar" uppfriskande på läpparna.



Det här är den absolut bästa  ögonsminkborttagare jag någonsin har haft. Beställdes från samma ställe som läppbalsamet.
Jag har alltid haft problem med att få bort ögonsmink då det har lagt sig svart runt ögonen hur jag än har bärt mig åt. Trodde jag hade provat allt. Men den här knäcker allt ihop med en teknik Diana lärde mig.
Då ska man mätta en bomullsrondell med removern och lägga den på ögat ca. en minut (för att mjuka upp maskaran) och sedan dra nedåt för att för bort allt. Sedan ett par drag under ögat och vips! så är allt borta.
Tror ni jag är glad eller?

Föresten! Ursäkta de dåliga bilderna men har fortfarande inte inhandlat den där kameran så jag får ta bilder med min mobilkamera.

Ha-begär

Nyligen hemma från stan.
Sandra köpte ett par helt underbara skor som gav mig enormt ha-begär och på tal om ha-begär så är hennes son helt sjukt köpgalen. Han sliter, pekar och drar i allt han ser och säger att han vill ha det. Han ryckte ner ett par rosa trosor som han ville ha bl.a.
Underbar är en underdrift när det gäller den ungen för han gör det på ett sådant sött sätt och accepterar fort när man förklarar för honom att trosor (och tamponger...?) är till för tjejer.
Men en liten shoppare är född och jag längtar till den dagen man kan ta med honom ut och shoppa tillsammans.

Jag blev medbjuden att dricka lite vin hemma hos Josen idag men jag avstår nog. Ska ta hand om mig själv här hemma istället och fortsätta (och kanske avsluta) läsa min spännande bok.
Igår fick jag avsluta mitt i upplösningen och det enda jag kunde tänka på när jag gick till jobbet var bara "Å herregud" och då är jag inte ens religös.

16.01



Så här ser jag ut idag. Hålögd och dan. Har ju faktiskt vart uppe sedan strax efter fem så det är väl tillåtet att vara lite mörk under ögonen.
Nu ska jag upp på stan och träffa syster och Leo. Jag ska försöka spara på stålarna men är alltid mysigt att gå runt att strosa lite med trevligt sällskap.

Köpte två grejer från Softskin, som jag fick hem igår. Är ooootroligt nöjd med den ena och den andra har jag inte hunnit testa ännu. Jag ska visa framöver.
För övrigt kan jag verkligen tipsa om den sidan. De har som många vet att jag älskar, produkter som kommer från moder jord, naturen!

Vårsol och kärlek till er ♥

Skatteåterbäring: svar nej

Ja och då dinglade skatteåterbäringen ner genom brevinkastet i morse, trodde jag.
Ska för första gången få äran att betala tillbaka. Sånt är livet.
Men jag undrar lite vad sådant kan bero på. Är det någon som vet? För det vore lite intressant att veta.

Idag är det fortsatt fint väder här i Öret och jag ska jobba ikväll också.
Nu blir det hamburgerbrunch!

Vårtecken



Glädjen är enorm. Det här är mitt och Nicklas absoluta favorit-vårtecken. Sopbilen. Nu försvinner allt vintrigt grus från vägarna för att lämna plats åt vår- och sommarskor.
Nys malde ovanstående förbi nedanför min balkong (där jag sitter med en bok) noggrant.

10.42

Det här tycker jag är alldeles avskyvärt.
Att den här kvinnan har blivit utsatt för detta hemska övergrepp är helt sjukt hemskt men vad som twistar till historien är ju att hon vill sjunka lika lågt som gärningsmannen. Det är lite så jag ser det.
Öga för öga, tand för tand är ett av de dummaste tankesätten jag vet. Blir ju bara en massa onda cirklar och alla vet ju att våld föder mer våld.
Jag kan absolut tänka mig in i att den här kvinnan vill ha hämnd men jag tycker inte att hon borde uppmuntras så. Hon istället borde få annan sorts hjälp av staten så att hon kan komma vidare och få ro. Hämnd ger inte ro.

RSS 2.0